whipworm ivermectin ivermectin border collie dexis ivermectin what is the drug ivermectin prescribed for ivermectin dosage dogs dosage chart can you give ivermectin to baby goats ivermectin dose for cutaneous larva migrans ivermectin pour on for cattle

Spreekt je gevoel altijd de waarheid?

Ja. In essentie spreekt je gevoel altijd de waarheid. Het is het meest pure en zuivere wat je in je hebt. Toch kan je er weleens van in de war raken en twijfelen of je er wel op kan vertrouwen. Hoe kan dat?

In de loop van de tijd zijn er bij de meesten van ons allerlei oordelen op het voelen gekomen. We werden uitgelachen om wat we voelden en lieten het steeds minder zien, of we voelden iets wat we niet wilden voelen en stopten het weg. Door dat te doen kan je het zuivere contact met je gevoel kwijtraken. Sommige mensen kunnen helemaal niet meer voelen, of nog maar een klein beetje. Anderen kunnen niet goed meer onderscheiden wat hun gevoel betekent.

Je gevoel zelf is en blijft altijd zuiver, de mogelijkheid om het gevoel en de betekenis ervan te kunnen ontvangen kan sterk vertroebeld zijn.