ivermectina drogaria pacheco ivermectin 3mg how to take ivermectina lab pharma ivermectina para animales es igual para humanos Ivermectin in sesame oil ivermectin nigeria how much ivermectin to control heartworm

Hoe raak je het contact met je gevoel kwijt?

Je gevoel kan je behoorlijk in de weg zitten. Als je harder wil werken dan je kan bijvoorbeeld. Je kunt er dan voor kiezen om niet naar je gevoel te luisteren en geen rust te nemen. Op deze manier verleg je grenzen. Wanneer je dat blijft doen herken je de signalen van je eigen lijf steeds minder.

Het kan ook zijn dat je als kind aangemoedigd bent om je gevoel niet te tonen. Wanneer jij “kinderachtig” of “overgevoelig” werd genoemd als je je verdrietig voelde dan ben je jezelf misschien gaan vertellen dat ‘voelen’ betekent dat je niet gewaardeerd wordt. Je bent dan misschien al heel vroeg begonnen om het contact met je gevoel af te sluiten.

Stoppen met voelen heeft altijd te maken met het onderdrukken van iets waarvan je liever niet wil dat het er is. Heel veel mensen hebben het contact met hun gevoel verbroken omdat het de enige manier is om te kunnen voldoen aan de hoge eisen die er aan hen gesteld worden. Door anderen, maar uiteindelijk ook altijd door henzelf.