ivermectina preço na araujo ivermectin for farm animals pills world ivermectin day ivermectine oral ivermectin kill tapeworms conicet ivermectina

Hoe kan je weer in contact komen met je gevoel?

Om contact te kunnen maken met je gevoel richt je je blik naar binnen en voelt wat daar te voelen is. Het richten van je aandacht is daarbij een hele belangrijke stap. Sluit maar eens je ogen en vraag je eens af wat er vanbinnen allemaal te voelen is. Door je aandacht erop te richten, ga je er vanzelf contact mee maken.

Als voelen spannend is geworden zal je merken dat je snel afgeleid wordt. Het opnieuw leren voelen vraagt training. Veel doen, nieuwsgierigheid en een toewijding om het ècht te willen zijn de belangrijkste ingrediënten.

Wanneer voelen te beladen is geworden zal er meer nodig zijn om weer toegang te kunnen krijgen. Om te beginnen ga je dan op zoek naar wat er in de weg zit. Vaak zijn het angsten of bepaalde overtuigingen die je weg houden bij je gevoel. Door deze te onderzoeken en even helemaal in het licht te zetten kunnen ze oplossen en maken de weg naar het voelen weer vrij.