Zuiverheid geeft zekerheid

Zuiverheid leidt mij door het leven. Het geeft me richting, vertelt me wat me te doen staat en reflecteert, zonder er doekjes om te winden waar ik het contact ermee volledig kwijt ben geraakt.

Terugkijkend realiseer ik me hoe stuurloos mijn leven was zonder het contact met mijn eigen zuiverheid. Ik deed maar wat en had geen flauw idee of het klopte. Het maakte me richtingloos, stuurloos en ontzettend onzeker. De juistheid van de keuzes die ik maakte werd bepaald door de uitkomst en niet door de intentie waarmee ze gemaakt werden. Het voelde als een soort gokken. Veel te spannend en achteraf gezien vind ik het dan ook niet gek dat die spanning mij uiteindelijk teveel werd.

Gelukkig heb ik contact kunnen maken met de zuiverheid in mij. Het maakt me krachtig en geeft me zekerheid. Ik durf beslissingen te nemen en volledige verantwoordelijkheid te dragen voor de consequenties ervan. Hoe keuzes ook uitpakken, als de intentie zuiver was dan klopt de uitkomst altijd. Op deze manier in het leven staan is denk ik wat mensen “leven vanuit je hart” noemen. Ik ervaar dat het mijn leven lichter heeft gemaakt.

Het contact maken met de zuiverheid in jezelf is best spannend. Om te beginnen kan het leren herkennen ervan al een flinke uitdaging zijn. Vooral als je het contact met je gevoel kwijt bent geraakt. Het is dan goed om te weten dat je jouw zuiverheid altijd bij je draagt. Je voelt het misschien niet, maar het is er altijd. Het kan zijn dat het verstopt zit onder een hoop lagen ‘gedoe’, maar het staat altijd tot je beschikking.

De zoektocht naar zuiverheid vertaalde ik naar de cursus “Krachtig houvast”. In 4 ochtenden neem ik je mee naar jezelf, zodat je kunt gaan ervaren waar jij jouw zuiverheid kunt vinden. Je leert niet wat je anders moet doen om de problemen die je tegenkomt beter aan te kunnen. Je krijgt geen oplossingen voor de uitdagingen in je leven. Wat je leert is voelen wie jij bent en wat helemaal bij jou past. Je leert ook hoe je daarvoor kunt gaan staan en hoe je dat kunt blijven doen als het leven je uitdaagt.

Je bent van harte welkom!

NameBright - Coming Soon