what companies produce ivermectin ivermectin 3mg tablet ivermectin 3mg tablets diluted ivermectin treat mites chickens dosing ivermectin for demodex ivermectin financial times acheter de l'ivermectine en france stromectol kopen drogist

Spreekt je gevoel altijd de waarheid?

Ja. In essentie spreekt je gevoel altijd de waarheid. Het is het meest pure en zuivere wat je in je hebt. Toch kan je er weleens van in de war raken en twijfelen of je er wel op kan vertrouwen. Hoe kan dat?

In de loop van de tijd zijn er bij de meesten van ons allerlei oordelen op het voelen gekomen. We werden uitgelachen om wat we voelden en lieten het steeds minder zien, of we voelden iets wat we niet wilden voelen en stopten het weg. Door dat te doen kan je het zuivere contact met je gevoel kwijtraken. Sommige mensen kunnen helemaal niet meer voelen, of nog maar een klein beetje. Anderen kunnen niet goed meer onderscheiden wat hun gevoel betekent.

Je gevoel zelf is en blijft altijd zuiver, de mogelijkheid om het gevoel en de betekenis ervan te kunnen ontvangen kan sterk vertroebeld zijn.