duvet ivermectin what is ivermectin used for in dogs? when should i take ivermectin what dogs shouldn't take ivermectin who manufactures ivermectin in india ivermectin use in kittens ivermectina 6 mg dosis en nios

Is het niet gevaarlijk om te gaan werken met je gevoelens?

Het werken met je gevoelens is niet gevaarlijk, maar wel spannend en daarom werk ik graag met hartcoherentie.

Je kan er vanuit gaan dat je lijf goed weet wat je kunt dragen en je niet meer aanbiedt dan dat. Dat neemt niet weg dat het onder ogen komen van bepaalde ervaringen heel heftig kan zijn. Vertrouwen is dan ontzettend belangrijk. In de eerste plaats in jezelf en je eigen lijf en in de tweede plaats in degene die je begeleidt, als je daarvoor kiest.

Het opbouwen van vertrouwen in je eigen lijf kan ondersteund worden met hartcoherentie. Dit is een eenvoudige ademhalingsoefening waarmee je je eigen hartslag kunt beïnvloeden. Wanneer iets spannend voor je is, is je hartslag onregelmatig. Dit geeft een opgejaagd en onveilig gevoel, waardoor je je angstig kan voelen. Door gebruik te maken van hartcoherentie zorg je voor een gelijkmatig ritme van je hartslag. Je voelt je daardoor veilig en kunt in vertrouwen nieuwe ervaringen aangaan.