how much ivermectin is in heartgard strongyloides infection ivermectin subcutaneous durvet ivermectin tractor supply topical ivermectin for dogs cuterebra buy ivermectin online uk how long after taking ivermectin will you notice results

Hoe zit het met denken?

Denken en voelen zijn in onze beleving losgeraakt van elkaar. Natuurlijk is er alleen een kunstmatige scheidslijn tussen beiden. Ze hangen direct met elkaar samen en het gaat steeds weer om het vinden van de balans tussen die twee. Het mooie is dat denken en voelen elkaar heel goed kunnen aanvullen en je de ene zelfs heel goed kunt gebruiken om de andere te ontwikkelen. Zet maar eens een hoofdvaardigheid als ‘willen’ in om je gevoel te onderzoeken. Of een hartvaardigheid als ’toewijding’ om te ontdekken waar je oordeelt over wat je voelt. Zo creĆ«er je mooie win-win situaties.

Gelukkig hoeven we niet te kiezen tussen denken en voelen. Omdat we de balans wat kwijt zijn geraakt in onze op denken gerichte maatschappij heeft het voelen op dit moment wat extra aandacht nodig om de balans terug te vinden.