ivermectin dose calculator ivermectin 1% dosage for goats can humans take liquid ivermectin ivermectin made my dog skin worse what age puppy ivermectin ivermectin tablet price in pakistan

Traject

Lichter leven

Traject

Is het voor jou moeilijk geworden om contact te maken met je gevoel?
Ben je verstrikt geraakt in verwachtingen van anderen, je eigen overtuigingen en ideëen over wie je zou moeten zijn?
Ben je bereid om diepgaand zelfonderzoek te doen?

Wie jij echt bent wil niets liever dan volledig tot bloei komen.

Het aangaan van een traject betekent dat je kiest voor een transformatie. Het betekent dat je besluit om geen genoegen meer te nemen met een leven waarin je je niet helemaal thuis voelt. En het betekent dat je er vertrouwen in hebt dat het anders kan. Misschien geloof je dat laatste nog niet helemaal. Een sprankje is genoeg om mee te kunnen werken.

Verloop
We zien elkaar eens in de 2 weken. Tijdens de sessies daal je veelvuldig af naar een ander bewustzijnsniveau, waarin de ‘echte jij’ gemakkelijker tevoorschijn kan komen. De ‘vrije jij’ die nu nog verborgen zit wordt langzaam maar zeker zichtbaar. Stapje voor stapje kan deze zich laten zien en steeds meer ruimte in gaan nemen. Natuurlijk ga je weerstand tegenkomen. Die weerstand geeft aan waar het tot nu toe nog niet gelukt is om helemaal jezelf te zijn. Door juist daarmee te gaan werken kan het oplossen en ruimte maken voor een leven dat helemaal bij jou past.

Voortdurend in contact
Tijdens de sessies gebeurt er veel. Het is daarbuiten echter waar de grote veranderingen plaats gaan vinden. Als we samenwerken in een traject ben ik steeds bij je in de buurt. Tijdens de sessies heel dichtbij, daar tussendoor op afstand. Wanneer dat fijn is voor jou ben ik steeds bereikbaar.

Duur van het traject
Een traject duurt 3 maanden. In deze periode maak je kennis met wie je echt bent en werken we aan het oplossen van belemmeringen om daar helemaal voor te gaan staan. Natuurlijk kan blijken dat er meer sessies nodig zijn. We evalueren na drie maanden en beslissen dan of een verlening van één of meerdere sessies gewenst is.

Kosten*
€ 750,- per traject, bestaande uit 6 sessies van 1,5 uur en de mogelijkheid tot contact tussendoor.
€ 125,-per vervolgsessie van 1,5 uur en de mogelijkheid tot contact tussendoor.
€ 150,- per losse sessie

Ervaringen van anderen
“In de afgelopen maanden hebben we samen veel bereikt. Ik heb geleerd om bewuster waar te nemen wat er in mij gebeurt en dat heeft mij de mogelijkheid gegeven om op tijd bij te sturen als dat nodig is. Natuurlijk kom ik mijn eigen korte lontje nog weleens tegen, maar doordat ik het nu bij mezelf opmerk als dat gebeurt heb ik de keuze om vanuit het korte lontje te reageren, of vanuit rust. Doe ik dat laatste dan komt die rust vanzelfsprekend weer bij mij terug.”

“Ik ben geneigd om in gesprekken na te denken of aan te voelen wat een ander wil horen, pleasen is een reactie waar ik mij prettig bij voel. Daphne heeft mij geholpen om het echt MIJN proces te laten zijn, hierdoor kwam exact het thema naar boven wat paste bij MIJ.  En dat voelt heel krachtig.”

“Ik ben zo blij dat ik bij jou heb kunnen leren dat ik niet aan mezelf hoef te twijfelen. Dat ik niet gek ben en dat ik op mijzelf kan vertrouwen”.

Kennismaking
Als je overweegt om een samenwerking aan te gaan waarin je gaat ontdekken wie jij ten diepste bent, is vertrouwen misschien wel het allerbelangrijkste. Ik kan me voorstellen dat je me graag eerst beter wil leren kennen. Daarom nodig ik je van harte uit om kennis te komen maken. Dat kost je alleen een beetje van je tijd. Als je onderstaand formulier invult, dan neem ik contact met je op.

  Wat is je naam?

  Je e-mail adres?

  Je telefoonnummer?

  Wil je alvast iets kwijt? Dat kan hieronder.

  [recaptcha]

    

   

   

   

   

  *Alle prijzen zijn inclusief BTW.