Samen lichter leven

Lichter leven

Samen lichter leven

Het leven blijft je uitdagen. Steeds opnieuw. Om zo telkens tot een dieper niveau van vrijheid te komen. Hoewel het idee dat het nooit stopt pijnlijk kan zijn geeft het ook hoop. We mogen blijven groeien

Je vindt alles wat je nodig hebt in jezelf. Toch is delen soms het fijnste wat er is.

Voor iedereen die lichter heeft leren leven is er 4 keer per jaar de mogelijkheid om samen te komen. Je ontmoet mensen die hetzelfde pad aan het bewandelen zijn als jij. Mensen met dezelfde verlangens, dezelfde overtuigingen en dezelfde drive om hun leven anders te gaan leven. Door te delen en te spiegelen maak je het jezelf gemakkelijker om in contact te blijven met de natuurlijke stroom van het leven.

Werkvorm
In de bijeenkomsten sluiten we aan bij wat er speelt op dit moment. We zoeken naar verdieping en praktische manieren om de uitnodigingen van het leven aan te kunnen gaan. Waar ligt jouw weg van de minste weerstand? Waar wordt je nog tegengehouden?  Wat zit er in de weg?
Door te vertellen waar het leven jou uitdaagt kunnen we samen op zoek gaan naar wat er op dit moment van je gevraagd wordt. Afhankelijk van de behoefte bestaat de bijeenkomst uit het delen van ervaringen, coaching of onder begeleiding je blik naar binnen richten. Precies wat er nodig is op dat moment. Natuurlijk kan je ook alleen komen luisteren en je op die manier laten inspireren.

Frequentie
Hoe vaak je komt bepaal je zelf. Je kunt er voor kiezen om deel te nemen op het moment dat je merkt dat het dagelijkse leven je verleidt tot oude patronen en je behoefte hebt aan frisse inspiratie. Maar natuurlijk kan je ook besluiten om dat voor te zijn en alle keren aanwezig te zijn.

Voorwaarden voor deelname
Je kunt aan deze bijeenkomsten deelnemen als je eerder met mij hebt samengewerkt. Dat kan zijn in een workshop, een cursus of een individueel traject.  

Praktische informatie
Locatie
Nicolaes Maesstraat 2, ruimte 222b, Zaandam.
Kosten *
€ 25,- per keer

Wil je graag meer informatie over deze bijeenkomsten? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op.

  Wat is je naam?

  Je e-mail adres?

  Je telefoonnummer?

  Wil je alvast iets kwijt? Dat kan hieronder.

  [recaptcha]

   

   

   

   

  *Alle prijzen zijn inclusief BTW.

  NameBright - Coming Soon