Anderen over Daphne

Anderen over DaphneAnderen

“Daphne heeft mij enorm geholpen bij het vinden en verder ontwikkelen van mijn eigen kracht, visie, valkuilen en hoe ik daarmee om kan en wil gaan. Op een heel fijne, positieve en liefdevolle, maar zeker ook confronterende manier, heeft zij mij geholpen mijn sterke en minder sterke kanten te ontdekken en omarmen, daarmee mijzelf meer te leren kennen, accepteren en durven vertrouwen, en verder te gaan ontdekken wat ik wil, te kiezen voor wat mij voedt en los te laten wat mij daarin tegenhoudt.

“Liefdevol legt Daphne eerst de vinger op de zere plek. Dan; vol vertrouwen in jou en je kracht begeleidt ze je naar een heel welkom point of no return: je komt bij je gevoel en je wilt er nooit meer vandaan! Samen met Daphne ontdekte ik dat dit voelen helemaal niet zo pijnlijk en zwaar was.  Af en toe een klein beetje streng, maar vooral met een zeer groot luistertalent, krijg je bij Daphne alle aandacht en betrokkenheid die je nodig hebt om dit proces door te gaan. Samen met Daphne is als een warme, comfortabele deken die om je schouders wordt gelegd en die je uiteindelijk met een voldaan en trots gevoel weer zult afwerpen. Om daarna op eigen, (her)ontdekte kracht dit prachtige leven verder te leven!”

“Daphne heeft mij laten voelen dat dit patroon of deze belemmering er niet voor niets zit, het heeft me ooit ergens geholpen. Zie het daarom ook niet als obstakel, maar ga er mee om alsof het iemand is die je lang heeft beschermd en die ook gerust gesteld moet worden om het los te kunnen laten.”

“Daphne is iemand die er echt voor jou is. Iemand die ontzettend goed kan aansluiten en luistert. Er zit geen oordeel bij alleen nieuwsgierigheid, door haar nieuwsgierigheid ben ik ergens terecht gekomen wat ik van te voren niet had kunnen bedenken. Er is letterlijk een knop omgezet. “

“Ik kwam bij Daphne, omdat ik niet verder kwam in mijn zoektocht naar een leven wat mijn betekenis zou geven. Ik had al contact met Daphne en zag via social media thema’s voorbij komen die mij aanspraken, met name die te maken hadden met weg uit het hoofd en naar het gevoel. In mijn zoektocht naar dat leven zonder belemmeringen had ik pogingen ondernomen om dichter bij dat gevoel te komen. Een belemmering hierin was dat mijn hoofd alsnog verklaringen voor het gevoel gaf. Ik kwam niet uit mijn hoofd. Daphne vroeg mij in mijn lijf te zoeken naar de belemmering en ik belandde bij mijn rug. Mijn rug is al jaren pijnlijk en vol spanning. Daphne kwam bij me zitten en we hebben samen alleen maar stil gestaan bij die rug, op een gegeven moment vroeg Daphne mij wat er in mij omging. Eerst ging weer dat hoofd tekeer: “wat komt er in mij op”, ” wat moet ik denken” en als vanzelf kwam ineens “laat het los”….En dat is wat ik begon te doen, loslaten dat mijn hoofd zo snel gaat, loslaten van de spanning in de rug. Heel bijzonder…en emotioneel. In de vele boeken die ik had gelezen, had ik geleerd hoe ervaringen in je lijf worden opgeslagen. Dat was exact wat er gebeurde. Ik weet zeker dat dit alleen is gelukt door het samen te doen met iemand die er echt zonder oordeel voor je is, iemand die bij me zat en mij geruststelde. Het bleek namelijk best spannend om een patroon wat je je al jaren hebt eigen gemaakt, ineens los te laten.”

“Het lijkt zo moeiteloos te gaan, muren optrekken en je daar veilig achter verschuilen. Door gesprekken met Daphne wordt voelbaar hoe dat niet de gedachte weg van de minste weerstand is. Die weerstand hoopt zich namelijk op, op die plek waar het het meeste ongenoegen veroorzaakt. Juist dáár, achter die muur. Waar het vervolgens niet meer weg kan. Daphne heeft een verfijnd gevoel voor de patronen die ik mijzelf heb aangemeten. En doordat zij écht luistert, helpt ze mij beter naar mezelf te luisteren. Ze laat mij beseffen welke weergaloze kracht er schuilgaat achter de durf om kwetsbaar te zijn.”

NameBright - Coming Soon